Schrijf in op onze nieuwsbrief

Ontvang updates, aanbiedingen, early birds em meer...

Bezorginformatie

Wij zorgen dat bestellingen zo snel mogelijk bezorgd worden, zorgen dat je daar volledig van op de hoogte wordt gehouden en hebben verschillende verzendopties free bingo no deposit needed. Een van die opties is ‘same day delivery,’ waarbij je bestelling nog diezelfde dag wordt geleverd. Als je voor 13u (ma t/m za) bij ons een bestelling plaatst, zal deze dezelfde dag tussen 18u en 22u bezorgd worden binnen heel Nederland. Je moet dan bij het afrekenen wel voor deze optie kiezen.

Daarnaast is er natuurlijk ook de standaardoptie, waarbij bestellingen, ontvangen van maandag tot en met vrijdag, binnen 1-2 dagen worden bezorgd. Standaard orders ontvangen in het weekend worden op maandag verstuurd. Wij verzenden in Nederland via PostNL, DHL of Fedex, afhankelijk van de gekozen verzendoptie.

Bij het kiezen van verzendmethode is er ook de optie 'ophalen bij Kingdom Skateshop in Tilburg' en 'ophalen bij Royal Sneakers in Eindhoven.' Je krijgt dan vanzelf bericht wanneer je bestelling klaar staat.

Als je vragen hebt omtrent de levering of leveringsvoorwaarden, neem gerust contact met ons op via [email protected]


EU & UK, Zwitserland, Noorwegen 
Standaard: via FedEx / 1-3 Werkdagen 
Express: op aanvraag 

Noord-Amerika - Verenigde Staten, Canada en Mexico 
Standaard: FedEx Express / 3-5 Werkdagen 
Express: op aanvraag  

Azië, Australië & Nieuw-Zeeland 
Standaard: via FedEx / 3-5 Werkdagen 
Express: op aanvraag  

Als je vragen hebt omtrent de levering of leveringsvoorwaarden, neem gerust contact met ons op via [email protected] 

Een aantal van de juridische dingen: 

1. Voor zover de goederen op voorraad en beschikbaar zijn, zal de verkoper deze binnen 1-3 werkdagen verzenden. De order wordt verstuurd naar het door de klant opgegeven adres. 

2. In geval van een laattijdige levering, zal de verkoper de klant onmiddellijk in kennis stellen van de vertraging. 

3. Als de verkoper wordt uitgesteld te leveren, wordt elke aansprakelijkheid voor schade beperkt tot voorzienbare schade, indien dit ontstaat ​​door lichte nalatigheid. Van verdere aanspraak op schadevergoeding is alleen sprake indien de vertraging zou ontstaan ​​op grond van grove nalatigheid of moedwillige wangedrag. 

4. De wijze van verzending en route is voor de keuze van de verkoper, tenzij uitdrukkelijk anders geïnstrueerd door de klant. 

5. De verkoper behoudt zich het recht om alleen gebruikelijke 'huishoudelijke' hoeveelheden aan de consument te verkopen.